2.jpg

WIE IS MRCLKRDK?

Dankjewel voor het bezoeken van mijn website. Ik hoop dat je geniet van mijn werk. Geboren en getogen in Sappemeer woon ik vandaag de dag in de stad Groningen.

Toen ik in 2007 voor het eerst ging fotograferen met een digitale spiegelreflexcamera, raakte ik gefascineerd door de mogelijkheden ervan. Al snel ging ik mij bezig houden met het vastleggen van landschappen, iets wat ik tot op de dag van vandaag met veel passie doe. Landschapsfotografie is veel meer voor mij dan een mooie foto maken, het is het avontuur van erop uitgaan en het aanschouwen van de rust en puurheid van het landschap. Elke keer verbaas ik mij er weer over hoe het licht het landschap verandert in een waar spektakel. Het Nederlands landschap is perfect voor het beoefenen van mijn passie maar als ik de kans krijg, reis ik af naar andere mooie bestemmingen in de wereld.

Voordat ik in 2007 begon met fotograferen was ik altijd aan het tekenen. De fotocamera heeft uiteindelijk de tekendoos vervangen die in de kast verdween. In 2019 besloot ik om mijn oude hobby weer op te pakken. Bekijk hier mijn tekeningen.

Marcel Kerdijk.png

Zie ook mijn blog pagina en YouTube-kanaal